ÇOBANLAR ANAOKULU
Zafer Mah. Turan Cad. Çobanlar / Afyonkarahisar

VİZYON

Çobanlar Anaokulunun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel değerlere önem veren, yaratıcılığı destekleyen etkinliklere önem veren ve aile katılımına göz önünde bulunduran bir kurum olmaktır. bu bağlamda; 1.Çocukların kendi etkinliklerini seçebildikleri ortam hazırlamak 2.Çocukların bilgi edinmede oyun, gözlem ve duygularını kullanarak hem kendisini hem de birbirlerini tanırlar 3.Çocuklara onların daha sonraki eğitimlerine temel oluşturacak kaliteli eğitim vermek. 4.Çalışanların ve anne- babanın çalışmaktan mutluluk duyduğu bir kurum olmak. 5.Gerek fiziksel koşullar gerekse kaliteli eğitim açısında çobanlarda seçkin bir kurum olmak. 6.Toplumsal özelliklere uygun ama evrensel kimlik taşıyabilmek. 7.Çocuğun öğrenmede etkin, seçici ve karar verici, öğretmenin teşvik edici, öğrenmeyi kolaylaştırıcı bir görev üstlenmesidir.

MİSYON

Anaokulunda çocuklar bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar; özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.Anaokulu, okulöncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip ederken, sadece çocuklarımıza değil yetişkinlere de günümüz toplumsal ve eğitim koşullarına uygun bilgi vererek, her açıdan ülkemizin en iyi ve diğer benzer kurumlara liderlik edebilecek okullarından biri olmayı hedef edinmiştir.

İl Merkezine 23 Km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Afyonkarahisar iline bağlı Çobanlar ilçesinde, Zafer mahallesi Turan caddesinde bulunmaktadır.